Rólunk

A családosoknál évente 52 alkalommal biztosan elhangzik a kérdés: “Mit csináljunk a hétvégén?”

Legtöbben alig várják, hogy kiszabaduljanak a játszóházakból és a szabadba mehessenek.

A Walkiddies olyan gyerekeknek szóló városi kalandtúra, amely a hagyományos szabaduló szobák által rejtett izgalmakat a szabadba viszi, mozgásra ösztönözve ezzel azokat a családokat, akik szívesen mozdulnak ki a négy fal közül. A játékosokat egy mobilalkalmazás kalauzolja végig a pályákon, miközben ők a szabad levegőn sétálnak, játszanak.

A játék egy izgalmas történetbe van becsomagolva, ezáltal nem pusztán egy kiadós városi sétán vesz részt a család, de belecsöppen egy izgalmas nyomozás vagy éppen kincskeresés közepébe is, miközben a legkisebbek oktató jellegű feladatokat is megoldanak.

Megnézem a pályákat

Hogyan működik?

Nem kell mást tennetek, mint megvásárolni a nyomozáshoz szükséges egyedi kódotokat, és regisztrálni oldalunkon. Regisztráció után e-mailben kaptok egy egyedi kódot, mellyel játszani tudtok, valamint a nyomozás történetét és a játék szabályait

Megnézem a pályákat

A játék időpontja

A játékot bármikor elkezdhetitek, nem kell időpontot foglalnotok. Akár azonnal a vásárlást követően, de legkésőbb 1 éven belül tudjátok lejátszani.

A játék maximális létszáma

Akár kettesben, akár 2-4 fős csoportban is játszhattok, de akár többen is. Maximális létszám nincs meghatározva.

Technikai feltételek

A játékhoz mobiltelefon és mobilinternet elérés szükséges, a játék felülete a weboldalunkon érhető el. A játék közben letöltött adat maximális mennyisége: 5 Mbyte.

A pályákról

Jelenleg 3 pályán játszhattok. A Városligetit a legkisebbek is élvezni fogják, csak úgy, mint a Margitszigetit. A Gellért-hegyi pálya a szintkülönbség és a feladatok nehézsége miatt a nagyobbaknak szól.